Ingredients 2 racions:
- 1 sípia
- 6 llagostins
- Mitja ceba
- 1 primentó verd
- 3 grans d'all
- 3 nyores
- 1 culleradeta de pebre roig
- Tomata triturada
- Julivert
- 1 litre de brou de peix
- 200 grs de fideus del n.4
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració:
Posar oli a una paella i enrossir els llagostins. Reservar. A la mateixa paella, rossejar la sípia tallada a trossets. Quan estigue rossa, afegir el primentó i la ceba i deixar que es vagi fent el sofregit. Afegir dos grans d'all trinxats i una mica de julivert. Quan els alls comencen a agafar color, afegir la polpa de les nyores, el pebre roig i per últim, la tomata triturada.
Deixar que es faci el sofregit a foc moderat.
Incorporar els fideus i rossejar-los perquè es vagin mesclant amb el sofregit. Afegir el brou i deixar coure el temps indicat pel fabricant o quan veiem que estan cuits. Cinc minuts abans de tancar el foc, afegir la picada que haurem fet amb un gra d'all i una mica de julivert. Per últim, posar els llagostins que teníem reservats a la paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada