Ingredients (2 racions):
- 200 grs d’arròs Montsià
- 1 litre de brou de verdures*
- 2 talls d’abadejo
- Coliflor (quantitat al gust de cadascú)
- Favetes (opcional)*
- ½ primentó roig
- 1 nyora sencera
- 3 grans d’all
- 1 culleradeta de nyora picada
- 2 cullerades de picada (oli oliva, julivert, alls i suc de llima)
- 2 tomates triturades
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració:
Tallar el primentó a tires i fregir-lo en una paella. Reservar.
En la mateixa paella, fregir els grans d’all sencer, la nyora i l’abadejo tallat a daus. Reservar.
En la mateixa paella, fregir els brots de coliflor. Reservar.
Posar una paella al foc i afegir l’oli sobrant de fregir el primentó, l’abadejo i la coliflor. Afegir la culleradeta de nyora triturada i dos cullerades soperes de la picada. Donar-li unes voltes i afegir la tomata triturada. També podem afegir una culleradeta de pebre roig.
Quan el sofregit estigue fet, afegir l’arròs i rossejar-lo. Seguidament, afegir la coliflor, les favetes i el brou de verdures (també pot ser de peix o directament aigua, tot i que amb l’aigua no quedarà tan gustós).
Quan falten 6 o 7 minuts per acabar de coure l’arròs, repartir els daus d’abadejo.
Ja amb el foc apagat, posar les tires de primentó roig com a decoració. L’arròs ha de reposar 3 o 4 minuts i ja estarà la paella feta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada