Ingredients:
- 4 ous
- 4 gotets farina normal*
- 3 gotets sucre
- 1 gotet suc de mandarina*
- 1 copeta de Pedro Ximénez*
- 1 gotet d'oli de girasol
- 1 sobre llevadura. Royal
- 1 culleradeta de canyella en pols
- Taronja confitada i xocolata al gust.
Elaboració:
Separar les clares dels rovells.
Muntar les clares a punt de neu. Reservar.
Batre els rovells amb el sucre, afegir el suc de la mandarina, el vi, la canyella i l'oli de girasol.
Barrejar la llevadura en pols amb la farina i incorporar a la mescla, ajudant-mos d'un colador per evitar que es faci grumolls. Mesclar bé.
Incorporar a la massa les clares muntades a punt de neu amb molt de compte.
Per últim, efegir els trossets de taronja confitada i la xocolata.
Coure al forn a 160° durant 50 minuts, temperatura dalt i baix, sense ventilador.
Espolsar amb sucre llustre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada