26 de jul. 2018
Amanida de llenties
Ingredients per a 2 persones:
350 grs de llenties bullides
1 tomata grossa (natros hem utilitzat rosa de Basbastre)
1/4 de primentó verd
1 trocet de ceba tendra
Bacallà fumat
Sal
Oli d'alfàbrega
Vinagre de vermut
Elaboració:
Peleu la tomata, aparteu les llavors i feu-la a trossets menudets. Amaniu-la amb una mica de sal i oli d'alfàbrega.
Talleu el primentó i la ceba el més menut que pugueu.
En un bol, barregeu les llenties amb el primentó i la ceba. Saleu al gust i afegiu un xorret de vinagre de vermut i una mica d'oli d'alfàbrega.
Per presentar el plat podeu utilitzar un motlle rodó*. Poseu primer una capa de llenties, seguida d'una de tomata i per acabar, altre cop llenties.
Repartiu el bacallà fumat pel damunt.
*Si no teniu un motlle d'acer, en aquest enllaç us ensenyaran com fer-ne amb una ampolla de plàstic.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que bona i que bonica! Una gran presentació!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Núria, tens un blog magnífic! m'agrada molt com cuines. Bona feina!
ResponEliminaMoltes gràcies Albert. La veritat és que tinc el blog una mica abandonat. A l'estiu aprofito per fer conserves i altres preparacions de les fruites i verdures que tenim del nostre hortet i no me queda gaire temps per fer receptes noves, ni tampoc per seguir altres blogs, com ara el teu. A veure si a l'hivern tenim més temps.
Elimina