Ingredients per a 2 persones:
- 2 filets de tonyina
- 4 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 branqueta de frígola
- 1 branqueta de romer
- 10/12 grans de pebre negre
- 1 culleradeta de pebre roig
- 1/2 gotet de vi blanc
- 1/2 gotet de vinagre
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
Elaboració:
Enfarinar els filets de tonyina i fregir-los amb oli d'oliva. Reservar.
En una paella alta posar una mica d'oli d'oliva i deixar escalfar. Afegir els grans d'all, el romer, la frígola, el llorer i el pebre negre. Deixar enrossir una mica els alls i afegir el pebre roig, el vi blanc i el vinagre. Deixar coure dos o tres minuts per evaporar l'alcohol i posar la tonyina a la paella. Deixar-ho un parell de minuts i abocar tot el contingut a una safata. Deixar reposar fins l'endemà, ja que l'escabetx queda més bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada