Ingredients per a quatre persones:
- 1 lluç de quilo i mig
- 12 llagostins
- 400 grs de cloïsses
- 2 alls tendres
- Per a la picada: 2 grans d'all, ametlles torrades i julivert
- 1/2 gotet de vi blanc
- Brou de peix
- Sal
- Pebre
- Farina
- Oli d'oliva
Elaboració:
Salpebrem el lluç i l'enfarinem.
Fregim els llagostins i reservem. En el mateix oli, fregim el lluç i reservem.
Colem una part de l'oli i el posem en una cassola on sofregirem els alls tendres. Afegim la picada i deixem sofregir tot junt uns minuts vigilant que no es cremi. Afegim el vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
Posem el lluç a la cassola i afegim una mica de brou, sense cobrir. Seguidament afegiu les cloïsses.
Tingueu en compte que les cloïsses aportaran suc i també sal, pel que s'ha de vigilar de no posar massa sal.
Deixem coure uns minuts tot junt i a l'últim moment afegim els llagostins, bàsicament per a que agafin l'escalfor, perquè ja els teníem fregits.
UUuaauuuu! Quina passada de plat! Has portat el mar a la cassola!
ResponEliminaPetonets,
Olga