Ingredients per a 4 persones:
- 12 galeres grosses
- 600 grs de cigrons cuits
- Per a la picada: 2 grans d’all, 8 ametlles torrades, 2 tomates de penjar rostides, 2 llesquetes de pa torrat i julivert.
- Pebre roig
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
Salpebrar les galeres i fregir-les en una paella amb oli d’oliva.
Mentrestant, fer la picada amb l’all, les ametlles, el julivert, el pa torrat i les tomates escalivades i trinxar la ceba.
Treure les galeres de la paella i reservar. Si veiem que a la paella queda massa oli per a sofregir la ceba, l’hem de treure, si no el plat quedarà oliós.
Sofregir la ceba i quan estigue daurada, afegir la picada. Deixar que es faci tot una mica i seguidament afegir una mica de pebre roig. Donar un parell de voltes i incorporar els cigrons cuits i una mica de brou de peix.
Deixar coure durant 10 minuts. Afegir les galeres i deixar a foc lent durant 5 minuts més i ja està a punt per a servir.
Uuuaaa! Una recepta de cigrons de luxe! De festa!
ResponEliminaPetonets,
Olga