11 de febr. 2018

Cigrons amb galeres



Ingredients per a 4 persones:

  • 12 galeres grosses
  • 600 grs de cigrons cuits 
  • Per a la picada: 2 grans d’all, 8 ametlles torrades, 2 tomates de penjar rostides, 2 llesquetes de pa torrat i julivert.
  • Pebre roig 
  • Sal 
  • Pebre 
  • Oli d’oliva 


Elaboració:

Salpebrar les galeres i fregir-les en una paella amb oli d’oliva.

Mentrestant, fer la picada amb l’all, les ametlles, el julivert, el pa torrat i les tomates escalivades i trinxar la ceba.

Treure les galeres de la paella i reservar. Si veiem que a la paella queda massa oli per a sofregir la ceba, l’hem de treure, si no el plat quedarà oliós.

Sofregir la ceba i quan estigue daurada, afegir la picada. Deixar que es faci tot una mica i seguidament afegir una mica de pebre roig. Donar un parell de voltes i incorporar els cigrons cuits i una mica de brou de peix.

Deixar coure durant 10 minuts. Afegir les galeres i deixar a foc lent durant 5 minuts més i ja està a punt per a servir.










1 comentari: