Ingredients per a 4 persones:
- 16 polpets (dependrà de la mida, si són molt petits, posar-se 5 per comensal)
- 1 ceba grossa
- 2 grans d'all
- 2 tomàquets madurs
- 1 culleradeta de pebre roig
- 1 fulla de llorer
- 5 o 6 grans de pebre negre
- 4 o 5 patates
- Sal
- Oli
- Julivert
Elaboració:
Poseu una cassola a foc viu i afegiu els polpets. Quan hagin soltat una mica d'aigua, afegiu un bon raig d'oli d'oliva, la fulla de llorer i els grans de pebre i deixeu que els polpets agafin color. Reserveu-los.
En el mateix oli, feu el sofregit amb la ceba ratllada, els grans d'all trinxats, els tomàquets i el pebre roig. Mentre es fa el sofregit, esberleu les patates.
Afegiu al sofregit, les patates i els polpets i doneu un parell de voltes. Saleu. Cobriu d'aigua i deixeu coure fins que estiguin les patates i polpets cuits.
Espolseu una mica de julivert trinxat pel damunt.
I a sucar-hi pa!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada