Ingredients per a dos persones:
- 1 pit de pollastre a dauets
- Bolets (al vostre gust, tant per la varietat com per la quantitat)
- 1 bon grapat de caragols
- 1 primentó verd del tipus italià
- 1/2 primentó roig
- 1/2 ceba
- 2 grans d'all
- 1 tomàquet madur
- 1 culleradeta de pebre roig
- 160 grs d'arròs (en el nostre cas arròs bomba Ricentum)
- 1 lt de brou de pollastre (la quantitat pot variar una mica en funció de la mida de la paella, com més gran, més brou s'evaporarà).
- Sal.
- Oli.
Elaboració:
Poseu la paella al foc amb una mica d'oli. Sofregiu els daus de pollastre, quan siguin rossos, afegiu la ceba i aneu sofregint. Incorporeu els primentons, els alls trinxats. Finalment, afegiu el tomàquet i el pebre roig. Quan el sofregit estigui fet, afegiu els bolets. Doneu un parell de voltes i incorporeu l'arròs. Enrossiu tot una mica. Per últim afegiu els caragols i el brou de pollastre.
Deixeu coure durant a 5 minuts a foc fort i després, a foc moderat fins que l'arròs estigui a punt. Recordeu que la cocció varia en funció de la varietat.
Deixeu reposar entre 3 i 4 minuts abans de servir.
Els cargols congelats?
ResponEliminaGràcies
Sí, aquests eren congelats. Nosaltres els agafem del nostre hort, els deixem uns dies per a que purguen, netegem bé, bullim i congelem. I així els podem anar utilitzant al llarg de l'any.
Elimina