Ingredients:
- 1 carabassó
- 1 gotet de llet
- 2 culleradetes de llevadura en pols
- Farina
- Sal
- Pebre
- Orenga
- Formatge ratllat
- Oli d'oliva
Elaboració:
Ratlleu el carabassó amb la pell. Poseu-lo en un bol i afegiu la sal, el pebre i l'orenga i barregeu bé. Afegiu la llet, la farina i la llevadura. Per últim el formatge ratllat. La massa ha de quedat amb prou consistència com perquè a l'hora de posar-la a la paella no s'escampi massa, guardi una mica la forma.
Tapeu la massa amb un drap i deixeu reposar durant uns 15 minuts.
Poseu una paella al foc amb abundant oli d'oliva i quan estigui calent, afegiu cullerades de massa. Deixeu que es fregeixin per les dues bandes i un cop fet el bunyol, deixeu escórrer damunt de paper absorvent. Serviu els bunyols calents.
Han de ser deliciosos! Petons!
ResponEliminaSemblen boníssims, Nùria! Una bona manera perquè els menuts també mengin verdura. Petons!
ResponElimina