19 de febr. 2014

Trena de pasta de full farcida de carxofa i cansalada fumada


Aprofitant, com diu la Maria Antúnez en un comentarisa la recepta anterior, que les carxofes estan tan bones, us deixem aquesta trena de pasta de full farcida de carxofa i cansalada fumada. 
Segur que si proveu de fer-la, repetireu. Que vagi de gust.

Ingredients:
  • 5/6 carxofes
  • 3 talls de cansalada fumada
  • 2 alls tendres
  • 1 làmina de pasta de full
  • Ou per pintar
Elaboració:
Netegeu i peleu les carxofes. Talleu cada meitat en tres trossos i poseu-les a fregir en una paella amb una mica d'oli. Deixeu que es coguin a foc moderat/baix, que quedin tovetes. A meitat fer, afegiu els alls tendres. sUn cop cuites, deixeu refredar una estona.
Talleu la cansalada a tiretes i passeu-les per la paella durant dos o tres minuts. 
Agafeu la làmina de pasta de full i li poseu la carxofa i la cansalada al mig, com podeu veure a les imatges. Talleu els laterals de la pasta de full a tires i feu la trena. Pinteu amb ou batut.
Poseu la trena al forn, previament escalfat a 200º, fins que estigui daurada.
Nosaltres la vam fer menjar-ne un tros com a aperitiu. També pot servir com a plat acompanyada d'una bona amanida.

1 comentari: