Aprofitant, com diu la Maria Antúnez en un comentarisa la recepta anterior, que les carxofes estan tan bones, us deixem aquesta trena de pasta de full farcida de carxofa i cansalada fumada.
Segur que si proveu de fer-la, repetireu. Que vagi de gust.
Ingredients:
- 5/6 carxofes
- 3 talls de cansalada fumada
- 2 alls tendres
- 1 làmina de pasta de full
- Ou per pintar
Netegeu i peleu les carxofes. Talleu cada meitat en tres trossos i poseu-les a fregir en una paella amb una mica d'oli. Deixeu que es coguin a foc moderat/baix, que quedin tovetes. A meitat fer, afegiu els alls tendres. sUn cop cuites, deixeu refredar una estona.
Talleu la cansalada a tiretes i passeu-les per la paella durant dos o tres minuts.
Agafeu la làmina de pasta de full i li poseu la carxofa i la cansalada al mig, com podeu veure a les imatges. Talleu els laterals de la pasta de full a tires i feu la trena. Pinteu amb ou batut.
Poseu la trena al forn, previament escalfat a 200º, fins que estigui daurada.
Nosaltres la vam fer menjar-ne un tros com a aperitiu. També pot servir com a plat acompanyada d'una bona amanida.
M'agrada molt aquesta trena salada! Petons!
ResponElimina