Els que ens coneixeu, ja sabeu que el cap de setmana, mentres fem el dinar, solem preparar un aperitiu que després publiquem a Instagram. La majoria de vegades són propostes molt simples, que requereixen poca preparació o elaborades amb "culatons" que tenim per la nevera. Ens agrada compartir-les amb tots vosaltres per animar-vos a fer-les.
En aquesta entrada vam preparar un aperitiu una mica més elaborat, però molt senzill. Una mini hamburguesa amb carxofa i formatge.
Ingredients:
- Carn picada (en aquesta ocasió és un picolat de vedella i tossino)
- All tendre
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Pols de ceps o altre tipus de bolet (opcional)
- Carxofes
- Formatge de cabra
Elaboració:
Treballeu la carn amb l'all trinxat, el julivert, la sal, el pebre i el pols de ceps. Doneu-li forma d'hamburguesa. Deixeu-les reposar una bona estona a la nevera (un parell d'hores si pot ser).
Netegeu les carxofes i partiu-les per la meitat. Fregiu-les en una paella a foc suau.
Poseu una paella al foc amb una mica d'oli. Fregiu les hamburgueses. També podeu fer-les a la planxa.
Poseu les hamburgueses en una safata o plat que pugui anar al forn. Poseu al damunt la mitja carxofa i el formatge de cabra.
Gratineu durant uns minuts, fins que el formatge s'hagi fos.
una tapeta molt original! queda apuntada! Ara que les carxofes són tan bones, en menjaria cada dia! Petons
ResponEliminaNyam, nyam...això és un aperitiu o un segon en tota regla! Quina delícia! Petons!
ResponEliminaUn "montadito" molt xulo! Segur que volen amb un sol mos!
ResponElimina