24 de febr. 2014

Rigatoni amb carxofa i pernil salat


Nosaltres hem utilitzat aquesta classe de pasta, però ho podeu fer amb la que més us agradi o la que tingueu a mà. 

Ingredients (2 persones): 

  • 160 grs de rigatoni 
  • 2 alls tendres 
  • 3 carxofes 
  • 3 talls de pernil salat 
  • Tomates seques 
  • Oli d’oliva 
  • Sal 
  • Orenga 

Elaboració
Poseu una olla amb aigua al foc per a que es vagi escalfant. 
Netegeu i talleu a grills les carxofes i les poseu a fregir a foc moderat en una paella amb oli. Afegiu els alls tendres i el pernil salat tallat a tiretes. Per últim afegiu unes quantes tomates seques. 
Quan l’aigua arrenqui a bullir, afegiu un grapat de sal i la pasta. Deixeu coure fins que estigui al dent (aquest tipus de pasta necessita uns 9/10 minuts de cocció). 
Escorreu la pasta i afegiu-la a la paella. 
Doneu unes voltes per a que es barregi tot i per últim, afegiu una culleradeta d’orenga.

2 comentaris:

  1. Les nenes, a casa, diuen que els rigatoni són els superman dels macarrons! Deliciosos! Petons!

    ResponElimina
  2. Una recepta sana i ben gustosa, Núria! El pernil i les carxofes són un vici, junts, i amb els rigatoni que els acompanyen aquí... nyam!

    ResponElimina