Nosaltres hem utilitzat aquesta classe de pasta, però ho podeu fer amb la que més us agradi o la que tingueu a mà.
Ingredients (2 persones):
- 160 grs de rigatoni
- 2 alls tendres
- 3 carxofes
- 3 talls de pernil salat
- Tomates seques
- Oli d’oliva
- Sal
- Orenga
Elaboració:
Poseu una olla amb aigua al foc per a que es vagi escalfant.
Netegeu i talleu a grills les carxofes i les poseu a fregir a foc moderat en una paella amb oli. Afegiu els alls tendres i el pernil salat tallat a tiretes. Per últim afegiu unes quantes tomates seques.
Quan l’aigua arrenqui a bullir, afegiu un grapat de sal i la pasta. Deixeu coure fins que estigui al dent (aquest tipus de pasta necessita uns 9/10 minuts de cocció).
Escorreu la pasta i afegiu-la a la paella.
Doneu unes voltes per a que es barregi tot i per últim, afegiu una culleradeta d’orenga.
Les nenes, a casa, diuen que els rigatoni són els superman dels macarrons! Deliciosos! Petons!
ResponEliminaUna recepta sana i ben gustosa, Núria! El pernil i les carxofes són un vici, junts, i amb els rigatoni que els acompanyen aquí... nyam!
ResponElimina