Ingredients (2 persones):
- 2 talls gruixuts de bacallà sec
- 2 alls tendres o 4 grans d’all sec
- 1 cullerada de pebre roig dolç
- ½ gotet de vi blanc
- Fesols cuits
- Farina per enfarinar el bacallà
- Oli d’oliva
- Julivert picat
Agafeu els trossos de bacallà i renteu-les bé sota el raig d’aigua per treure l’excés de sal. Poseu-los en un recipient coberts d’aigua i ho guardeu a la nevera. Canvieu l’aigua del bol cada 12 hores durant 3 dies.
Un cop el bacallà dessalat, l’escorreu i eixugueu bé.
Enfarineu els trossos de bacallà i els fregiu en una paella amb oli fins que estiguin quasi cuits. Si els talls són gruixuts, procureu que es fregeixen pels quatre costats. Un cop fregits, reserveu.
En la mateixa paella i en el mateix oli, fregiu els alls, vigilant que no es cremin. Afegiu el pebre roig, remeneu i ràpidament afegiu el vi blanc. Deixeu coure durant 2/3 minuts. Afegiu una mica de julivert picat.
Mentrestant, poseu els fesols cuits en una llauna per anar al forn i al damunt poseu els trossos de bacallà. Repartiu el contingut de la paella per damunt del peix i els fesols.
Poseu al forn, prèviament escalfat a 170º durant 6/7 minuts.
Emplateu i acabeu la recepta amb una mica més de julivert picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada