L'altre dia vam publicar la recepta d'una trena de pasta de full farcida de carxofa i cansalada fumada i avui en publiquem una altra amb un farcit diferent, però igual de fàcil de preparar: pasta de full amb porros, xampinyons i formatge Gorgonzola.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 2 porros
- 6 xampinyons
- Formatge Gorgonzola (amb Roquefort també queda molt bò).
- Oli, pebre i sal
- Ou per pintar
Elaboració:
Talleu els porros a trossets i poseu-los a coure a foc moderat en una paella amb una mica d'oli. Mentre, lamineu els xampinyons i els afegiu a la paella. Poseu una mica de sal i pebre al gust.
Quan els porros i xampinyons estiguin cuits, ho poseu en un escorredor per elimina l'excés d'oli i ho deixeu refredar una estona.
Agafeu la làmina de pasta de full i aboqueu el farcit al mig. Repartiu pel damunt els trossos de formatge. Doneu forma a la trena i pinteu amb ou batut.
Poseu al forn prèviament escalfat a 190/200º i ho deixeu fins que la trena estigui daurada.
Si proveu de fer aquesta trena, segur que la fareu més d'un cop.
Núria! Quina delícia de trena! Aquest farcit ha de ser un vici! Bravo.
ResponElimina