Ingredients (2 persones):
- 2 llobarros mida ració
- 3 grans d'all
- 1 xili o un trocet de bitxo
- Llimona
- 1 xorret de vi blanc
- 2 patates
- 1 ceba
- Sal
- Oli
- Pebre
Elaboració:
Peleu i talleu les patates a rodanxes fines. Poseu una paella al foc amb oli d'oliva i fregiu-les durant uns minuts, sense que s'acabin de coure del tot. Mentre, talleu la ceba en juliana. Retireu les patates del foc i poseu la ceba a la mateixa paella. Deixeu coure durant 4/5 minuts. Reserveu.
Afegiu, si fa falta, una mica d'oli a la paella i fregiu els alls i el xili tallat a rodanxes.
Agafeu els llobarros i els obriu pel mig (demaneu a la peixatera que us obri els llobarros com apareix a la foto). Saleu i pebreu el peix. Poseu al damunt els alls laminats, el xili i dos rodanxes de llimona. Torneu a tancar el llobarro.
Agafeu una safata per anar al forn, poseu al fons les patates i al damunt la ceba. Col·loqueu els llobarros al damunt i tireu per sobre un xorret de vi blanc i un rajolí d'oli.
Poseu al forn, prèviament escalfat a 170º entre 10 i 15 minuts, depenent de si el peix us agrada més o menys cuit.
Serviu el llobarro acompanyat de les patates i la ceba.
Quin plat de peix més suculent! Petons!
ResponEliminaBon pas a pas!!! M'encanta, el llobarro
ResponElimina