Ingredients (2 persones):
- 170 grs d'arròs
- 300 grs de bacallà dessalat
- 1 primentó roig
- 1 ceba petita
- 2 cullerades de tomàquet ratllat
- 2 dents d'all
- 1 rameta de julivert
- Coliflor o bròquil
- Carxofes
- 1 litre d'aigua o brou de peix
- Sal
- Oli
Elaboració:
Feu una picada amb un dels grans d'all i el julivert i reserveu. Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli d'oliva. Trinxeu la ceba i el primentó i poseu-ho a enrossir a la cassola. Afegiu una cullerada de la picada i per últim el tomàquet ratllat. Deixeu que es faci el sofregit.
Poseu l'arròs a la cassola i enrossiu-lo durant un parell de minuts, tot seguit poseu la coliflor i les carxofes tallades a trossets prims. Per últim poseu el bacallà tallat a trossos, doneu unes voltes i afegiu l'aigua ben calenta. Deixeu coure a foc fort durant 5 minuts i després deixeu coure a foc moderat durant 12/13 minuts. Una estoneta abans de tancar el foc, afegiu la resta de la picada, que haureu deixatat amb una mica d'aigua. Un cop el foc apagat, deixeu reposar durant 5 minuts.
Nota: La coliflor i la carxofa us quedaran al dente, si us agrada més cuit, haureu de donar-los-hi un bull d'uns minuts abans d'afegir a la cassola.
Una cullera per tastar-lo, si us plau!!!!
ResponEliminaTé un aspecte fantàstic, aquest arròs, i entre el brou de peix que hi poses i els ingredients, ha de ser deliciós, Nuria.
ResponElimina