Aquesta és una melmelada ideal per acompanyar carns i peixos. O per preparar un aperitiu amb una mica de formatge de cabra, una mica de pernil dolç, o el que us vingui de gust.
Ingredients:
- 500 grs de primentó verd del tipus italià (net de llavors)
- 1 ceba
- 125 grs de sucre
- 1 polsim de sal
- Pebre negre
Elaboració:
Trinxeu la ceba. Poseu un casso al foc amb una mica d'oli i sofregiu a foc suau la ceba. Quan comenci a estar transparent, afegiu el primentó. Deixeu coure poc a poc. Quan el primentó estigui tou, afegiu el sucre i la sal i deixeu coure fins que agafi textura de melmelada (veureu que ja no hi queda suc). Poseu una mica de pebre negre. Paseu els primentons per la batedora, per a que quedi ben fi.
Esterilitzeu els pots i els ompliu amb la melmelada. Ho poseu a coure al bany maria durant 30 minuts i ja tindreu la melmelada acabada.
Quina bona pinta, aquesta melmelada! A mi també m'encanta fer-les a casa.
ResponEliminaMolt ben explicat i tan ben presentada, que ja te la menges pels ulls! Una abraçada!
ResponEliminaSorpren quan la menges, i dóna molt joc a la cuina!! el toc de ceba està molt ben trobat.
ResponElimina