Aquest dissabte ja hem començat a avançar feina amb les mones de Pasqua. En concret hem preparat unes farinoses farcides de xocolata i cabell d'àngel que hem guardat al congelador. Les tenim reservades per a la nit de Divendres Sant, després de la processó, per compartir amb un grup de gent que se les haruan ben guanyat.
Ens va sobrar dos o tres cullerades de cabell d'àngel i el vam aprofitar per preparar una trena de pasta de full, de la que venen preparada.
El farcit, cabell d'àngel i nous, es posa al mig del rectangle i els costats es tallen tires en diagonal amb un ganivet ben esmolat (com es pot veure a la imatge). Es tanca la trena, alternant una tira de cada costat.
Abans de posar al forn, que haurem escalfat a 200ºC, es pinta amb ou batut. Es cou fins que la pasta estigui daurada.
Com a presentació, espolsarem la trena amb sucre llustre.
Aquesta també la faig però farcida de crema que a casa el cabell d'àngel no ens agrada
ResponElimina