Un arròs senzill i ràpid de preparar amb les primeres favetes de la temporada.
Ingredients (2 persones):
- 160 grs d'arròs
- 1 llonganissa
- 1/2 primentó roig
- 1/2 ceba petita
- 2 grans d'all
- 1 branca de julivert
- 2 carxofes
- 1 bon grapat de favetes
- 800 ml de brou de pollastre
- Oli i sal
Elaboració:
Talleu a trossos la llonganissa i poseu-la a enrossir en una cassola o paella amb una mica d'oli d'oliva. Quan comenci a agafar color, afegiu la ceba trinxaxa i el primentó roig. Deixeu que es faci tot junt. Afegiu un gra d'all trinxat, doneu unes voltes i afegiu les carxofes tallades primes i les favetes.
Deixeu coure un parell de minuts i afegiu l'arròs. Remeneu bé i afegiu el brou ben calent. Deixeu bullir 5 minuts a foc alt i després l'abaixeu.
Feu una picada amb un gra d'all i el julivert. Quan l'arròs faci 10 minuts que cou, afegiu la picada i deixeu coure entre 7 i 8 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada