Ingredients:
- 6 ous
- 4 gotets de sucre
- 1'5 gotets d'oli de girasol
- 2 gotets de llet
- 6 gotets de farina fluixa
- 1 sobre de llevadura Royal
- La pell d'una taronja ratllada
- Nous
- Panses
- Rom
Elaboració:
Poseu les panses en remull amb rom. Munteu les clares a punt de neu i reserveu.
Bateu els rovells amb el sucre, afegiu l'oli, la llet, la pell de taronja ratllada i barregeu bé. Afegiu la farina poc a poc, pasant-la per un colador, per a que no es facin grumolls.
Coleu les panses i afegiu el rom a la mescla. Incorporeu les clares muntades poc a poc i ho remeneu amb compte.
Aboqueu la massa en una llauna on haureu posat un paper de forn. Repartiu al damunt les nous i les panses.
Poseu al forn, que tindreu escalfat a 160º, durant 50 minuts aproximadament. Podeu comprovar si està cuit punxant amb un agulla.
Un cop fora del forn i quan s'hagi refredat una mica, espolseu amb canyella en pols i sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada