Diumenge al matí no només vam collir carxofes a l'hort, també vam emportar-nos a casa alls i cebes tendres, enciams, bledes i faves.
Amb aquests productes tant frescos, per dinar era "obligatori" preparar un arròs de verdures on les favetes i les carxofes n'eren les grans protagonistes.
Ingredients per a 2 persones:
- 150 grs d'arròs bomba.
- 1 ceba tendra.
- 1/2 primentó verd.
- 1 all tendre.
- Un bon grapat de favetes.
- 2 carxofes.
- 2 cullerades de sofregit (si no en teniu ho podeu substituir per tomàquet triturat).
- 600 ml de brou de pollastre o de verdures (si prepareu l'arròs en cassola necessitareu una mica menys de brou perquè no s'evapora tant com en una paella).
Elaboració:
Poseu en una paella una mica d'oli, sofregiu la ceba, el primentó verd i l'all tendre. Afegiu les favetes, les carxofes i deixeu sofregir una mica. Afegiu el sofregit o el tomàquet triturat. Doneu unes voltes i afegiu l'arròs. Enrossiu durant un parell de minuts i afegiu el brou. Comproveu de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada