L'altre dia el Manel Baxerias publicava una recepta molt original: un montadito de pa amb maduixes.
Aquest passat diumenge vam dinar amb uns amics i abans de la tradicional paella, vam preparar un assortit d'entrants: croquetes de bacallà, croquetes de pernil i porro, xoriço amb allioli, truita de patates i albergínia, formatge de cabra amb melmelada de primentons i les torradetes amb maduixes del Manel Baxeras a les que vam afegir unes anxoves.
Aquest matí n'he esmorzat un parell de llesques, aprofitant el pa de romer i all confitat que vam preparar el dissabte. La preparació ben simple: torrar el pa i fregar-lo amb maduixots, com fem amb el tomàquet.
Al damunt, una mica de flor de sal del Delta (que ens van regalar els de la Botiga del Riu quan vam fer el taller de melmelades) i un rajolí d'oli Cocons (que ens va regalar la meva padrina Lourdes un dia que van venir a dinar a casa).
Ara que comencen a entrar els primers maduixots, que solen ser una mica àcids, proveu de menjar-los d'aquesta manera, us sorpendran.
Si que és original, si... Deu ser molt bo!
ResponEliminaMarta