26 de febr. 2013
Amanida d'enciam amb vinagreta de melmelada de primentons
En aquesta entrada no publiquem ben bé una recepta sinó una proposta per aprofitar la melmelada de primentó escalivat que ens va sobrar el diumenge.
Hem preparat una amanida amb enciams de l'hort del meu pare i hem preparat una vinagreta amb la melmelada, una mica de vinagre de Xerès, sal i oli d'oliva. I per completar l'amanida verda, un ou dur.
L'amanida i un plat de llenties estofades amb verduretes ha estat el dia d'avui. Amb el fred que fa, ens les hem menjat amb molt de gust.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
La vinagreta deu ser molt bona, però els enciams del teu pare... !!! El millor, segur!
ResponEliminaNo coneixia el teu bloc i m'ha agradat molt :) Ja tens una seguidora més!
Marta
m'ha fet molta gràcia!! encara hi ha poca gent que s'atrebeixi a fer servir melmelada a la cuina!
ResponEliminaHe vist que vosaltres en sou unes expertes.
EliminaA mi m'agrada fer-ne de melmelades, tant de fruites com d'hortalisses. Cal aprofitar els excedents de l'hort, és el que sempre s'ha fet a casa pagès.
Gràcies per visitar el meu bloc.
Ben Remenat