He vist diferents receptes de melmelada de primentó escalivat, on l'elaboració sempre és la mateixa, la única cosa que canvia és la quantitat de sucre. Jo en poso poc, crec que amb aquesta quantitat és suficient.
Per les imatges veureu que n'hem preparat molt poca quantitat. A l'estiu, quan en tindrem del nostre hort, ja en prepararem uns quants pots.
Avui, aprofitant que teníem dinar amb amics, l'hem tastat a l'aperitiu, amb una torrada de pa de llavors i formatge de cabra.
Ingredients:
- Per 1 quilo de primentó escalivat (net de pell i llavors)
- 350 grs de sucre
Elaboració:
Escaliveu els primentons. deixeu refredar i netegeu de pell i llavors. Talleu-los a trossets i poseu-los en un bol amb el sucre. Deixeu-ho un parell d'hores a la nevera, per a que el subre vagi caramelitzan els primentons.
Poseu la barreja en un casso i ho poseu a coure a foc suau durant 30 minuts. Si és per a consum en dos o tres dies, guardeu a la nevera, si en feu més quantitat, envaseu en pots esterilitzats i coeu al bany maria durant 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada