Ingredients (2 persones):
- 200 grs de carn de corder desosada tallada a trossets menuts*
- 140 grs d'arròs
- 1 porro
- 1/4 de primentó roig
- 2 alls tendres
- 2 carxofes
- 1 carlota
- 1 tomata ratllada
- 500 cc de brou de pollastre (també ho podeu fer amb brou de verdures)
- Sal, oli i pebre
Elaboració:
Saleu i pebreu la carn. Fregiu-la en una paella amb una mica d'oli. Quan sigui rossa, afegiu el primentó, el porro, la carlota, els alls tendres, les carxofes tallades primes i la tomata ratllada.
Afegiu l'arròs a la paella i el barregeu amb la resta d'ingredients durant un parell de minuts. Afegiu el brou calent i manteniu a foc viu durant 5 minuts.
Baixeu la potència del foc, rectifiqueu de sal i deixeu coure entre 12 i 15 minuts, depenent de si l'arròs us agrada més o menys cuit.
En apagar el foc, deixeu reposar l'arròs un parell de minuts abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada