Coincidint que aquest cap de setmana ha començat una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera a Alcanar, hem pensat que avui dissabte podríem preparar per dinar un arròs amb galeres.
Aquí deixem la recepta, l'arròs ens l'hem menjat nosaltres!
Ingredients 4 persones:
- 300 grs d'arròs
- 1/2 ceba
- 3 alls tendres
- 20 galeres
- 1 culleradeta de pebre roig dolç
- 1.250 ml de brou de peix*
- Sal i oli
Per la picada:
- 1 gra d'all
- 1 branca de julivert.
Elaboració:
En una paella amb oli fregiu les galeres. Reserveu-les. En la mateixa paella sofregiu la ceba a foc lent, quan sigui rossa, afegiu els alls tendres. Doneu-li unes voltes i hi poseu la culleradeta de pebre roig. De seguida afegiu l'arròs. Sofregiu-lo durant un parell de minuts i incorporeu el brou calent.
Deixeu coure a foc fort durant 5 minuts. Rectifiqueu de sal i baixeu la potència del foc. Deixeu coure 5 minuts més i afegiu la picada i les galeres. Deixeu coure entre 7 i 8 minuts més, depenent de si us agrada més o menys cuit.
Tanqueu el foc i deixeu reposar durant un parell de minuts abans de servir.
Nota: les imatges corresponen a la recepta per a 2 racions
Receptes clares i detallades. Bona cuina i talent. Tens un magnific blog. T'auguro un gran èxit. Enhorabona!
ResponElimina