Ingredients (2 persones)
- 4 sípies de mida mitjana
- 4 carxofes
- 1 ceba petita morada
- 1 tomàquet ratllat
- 2 grans d'all
- 2 patates
- Sal, oli i pebre negre
Per a la picada:
- 1 grapat d'ametlles
- 1 gra d'all
- 1 branca de julivert
Elaboració:
Netegeu i feu a trossos la sípia. Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli d'oliva i rossegeu la sípia. Afegiu la ceba trinxada i quan sigui rossa, incorporeu els alls trinxats i el tomàquet ratllat.
Quan el tomàquet sigui cuit, afegiu les patates esverlades i les carxofes. Doneu-li un parell de voltes i cobriu d'aigua.
Deixeu coure uns 15 minuts i afegiu la picada que haureu preparat amb les ametlles, un gra d'all i el julivert. Deixeu coure fins que les patates i les carxofes siguin cuites.
Al moment de servir poder afegir un parell d'ous durs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada