26 de març 2019

Faves amb cananes, de l'horta i de la mar de l'Ebre





Ingredients:

  • ½ quilo de cananes
  • 1 quilo de faves
  • 1 ceba tendra
  • 2 grans d’all
  • 7 o 8 grans de pebre negre
  • ½ gotet de vi ranci o vi blanc
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branqueta de menta
  • Oli d’oliva
  • Sal


Elaboració:

Posar oli en una cassola i rossejar els alls filetejats. Afegir les cananes i deixar enrossir. Tot seguit, afegir el vi ranci i deixar evaporar l’alcohol durant un parell de minuts. Afegir les faves, la ceba tendra tallada a juliana, els grans de pebre, la fulla de llorer i la menta. Rectificar de sal i si fa falta, afegir una mica d’aigua.
Tapar la cassola i deixar coure a foc suau fins que les faves estiguen cuites.








2 comentaris:

  1. Tiene que ser un plato muy sabroso, a mi me gustan mucho las habas así que tendré presente tu receta.
    Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, las habas es un regalo de la primavera, hay que aprovecharlas. Un saludo.

      Elimina