Ingredients
- 1 pollastre tallat a trossos
- 2 cebes
- 3 grans d’all
- 2 tomates
- 6 grans de pebre negre
- 2 fulles de llorer
- 1 gotet de vi blanc
- Brou de pollastre
- ½ branca de canyella
- 2 o 3 maçanes
- 1 grapat d’ametlles torrades
- Sal, oli i farina
Elaboració:
Saleu
el pollastre, l'enfarineu lleugerament. Poseu una cassola al foc amb una mica
d'oli d'oliva i fregiu la carn. Reserveu.
Coleu
l'oli de la cassola, per treure residus de la farina i el fregit. Torneu-lo a
posar a la cassola i feu el sofregit amb la ceba i l'all trinxat, la tomata
triturada, els grans de pebre i les fulles de llorer.
Quant
el sofregit estigui fet, afegiu el pollastre i el vi blanc. Deixeu evaporar
l'alcohol i incorporeu el brou de pollastre, que cobreixi la carn lleugerament.
Rectifiqueu de sal i deixeu coure durant uns 20/25 minuts, dependrà del gran
que siguin els trossos de carn.
Peleu i
talleu a trossos les maçanes i les incorporeu a la cassola juntament amb la
mitja branca de canyella. Deixeu coure fins que les maçanes estiguin cuites.
Cinc minuts abans de tancar el foc, afegiu les ametlles picades.
És més
bo si es deixa reposar fins l'endemà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada