Ingredients 4 persones:
- 1 quilo d'escrita (compteu dos o tres talls per persona)
- 2 grans d'all
- 2 llesquetes de pa
- 1 branca de julivert
- 1 punteta de pesteta (bitxo)
- 1 grapat d'ametlles torrades
- 1 xorret de vinagre de xerès
- 400 ml de brou de peix
Elaboració:
Enfarineu l'escrita i fregiu-la en una paella amb oli d'oliva. Reserveu.
Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli d'oliva. Fregiu els alls, la pesteta, el pa i el julivert. Retireu de la cassola i ho poseu al morter i feu-ne una picada afegint les ametlles torrades. Quan la picada estigui feta, afegiu el xorret de vinagre.
A la mateixa cassola on heu fregit el pa, poseu una mica d'oli (poc) i aboqueu la picada, doneu unes voltes i afegiu el brou de peix calent. Deixeu bullir un parell de minuts i incorporeu l'escrita.
Ho deixeu coure tot junt durant 5 minuts, dependrà també del gruix del peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada