22 de juny 2015

Pastís de ricotta,carabassó i cansalada fumada


Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • 2 carabassons
  • 75 grs de cansalada fumada 
  • 2 ous
  • 250 grs de ricotta o mató
  • Unes fulles d'alfàbrega picades
  • Sal, pebre negre molt
  • Parmesà


Elaboració:

Talleu el carabassó a trossets i poseu-lo a coure a una paella amb una mica d'oli fins que estigui tou. Deixeu escórrer i refredar. 
Passeu per la paella la cansalada, l'afegiu al carabassó.
En un bol, barregeu la ricotta amb els dos ous fins aconseguir una crema. Afegiu sal, pebre negre molt i l'alfàbrega picada.
Incorporeu el carabassó i la cansalada i barregeu.
Forreu amb la pasta de full un motlle que pugui anar al forn. Punxeu la base amb una forquilla. Aboqueu el farcit i poseu-li al damunt parmesà ratllat.
Pinteu les vores de la pasta de full amb ou batut i poseu a coure el pastís al forn a 180º durant 25 minuts o fins que la crema estigui quallada.


1 comentari: