Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 2 carabassons
- 75 grs de cansalada fumada
- 2 ous
- 250 grs de ricotta o mató
- Unes fulles d'alfàbrega picades
- Sal, pebre negre molt
- Parmesà
Elaboració:
Talleu el carabassó a trossets i poseu-lo a coure a una paella amb una mica d'oli fins que estigui tou. Deixeu escórrer i refredar.
Passeu per la paella la cansalada, l'afegiu al carabassó.
En un bol, barregeu la ricotta amb els dos ous fins aconseguir una crema. Afegiu sal, pebre negre molt i l'alfàbrega picada.
Incorporeu el carabassó i la cansalada i barregeu.
Forreu amb la pasta de full un motlle que pugui anar al forn. Punxeu la base amb una forquilla. Aboqueu el farcit i poseu-li al damunt parmesà ratllat.
Pinteu les vores de la pasta de full amb ou batut i poseu a coure el pastís al forn a 180º durant 25 minuts o fins que la crema estigui quallada.
MMmmmmm......què bo ha de ser! Em convides?
ResponEliminaSalut!
Olga