Aquesta és una recepta que tant podeu utilitzar com a petit aperitiu o com a primer plat. En aquest darrer cas, l'ideal seria posar de dos a tres llagostins per plat.
Aquesta recepta podria variar substituint els llagostins per uns costronets de cansalada ben torrada o uns xips de carxofa o pernil salat.
Ingredients:
- Coliflor
- Patata
- Llagostins de Sant Carles de la Ràpita
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració:
Poseu a bullir la coliflor amb la patata fins que sigui cuit. Passeu-ho per la batedora fins que quedi una crema ben fina. Rectifiqueu de sal i de pebre.
Treieu dels caps i les closques dels llagostins i ho poseu a fregir amb una mica d'oli d'oliva. Coleu i reserveu aquest oli.
En una paella, fregiu els llagostins pelats, vigileu de no passar-vos de cocció, perquè sinó us quedaran massa secs.
Poseu la crema de coliflor en uns gots petits o els recipients que preferiu. Poseu al damunt el llagostí i afegiu un rajolinet de l'oli de fregir els caps que havieu reservat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada