Ingredients (2 persones):
- 2 lloms de salmó
- 1 primentó roig escalivat
- 2 dents d'all confitats
- Oli, sal i pebre
- Guarnició: bajoques i pataques
Elaboració:
Escalfeu el forn a 180º.
Agafeu una safata per anar al forn i poseu els lloms de salmó. Saleu i pebreu. Poseu al damunt una penca de primentó escalivat. Afegiu els alls confitats (si no en teniu, poseu-ne de crus laminats). Tireu al damunt un raig d'oli d'oliva.
Poseu la safata al forn i deixeu coure durant 10/15 minuts, dependrà del gruix del peix i si us agrada més o menys cuit.
Mentres, bulliu unes patates i unes bajoques (nosaltres ho fem amb un cistellet de bambú).
Serviu el peix acompanyat de la verdura amb un raig d'oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada