26 d’ag. 2014

Salmó al forn amb primentó roig



Ingredients (2 persones):
  • 2 lloms de salmó
  • 1 primentó roig escalivat
  • 2 dents d'all confitats
  • Oli, sal i pebre
  • Guarnició: bajoques i pataques


Elaboració:

Escalfeu el forn a 180º.
Agafeu una safata per anar al forn i poseu els lloms de salmó. Saleu i pebreu. Poseu al damunt una penca de primentó escalivat. Afegiu els alls confitats (si no en teniu, poseu-ne de crus laminats). Tireu al damunt un raig d'oli d'oliva.
Poseu la safata al forn i deixeu coure durant 10/15 minuts, dependrà del gruix del peix i si us agrada més o menys cuit.
Mentres, bulliu unes patates i unes bajoques (nosaltres ho fem amb un cistellet de bambú). 

Serviu el peix acompanyat de la verdura amb un raig d'oli d'oliva.

  • .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada