Un plat de pasta que podeu preparar de forma ràpida i en pocs ingredients.
Ingredients per a 2 persones:
- 2 salsitxes
- 1 carabassó
- 2 dents d'all confitat*
- Tomaquets cherry confitats*
- Unes fulles d'alfàbrega fresca
- 170 grs de pasta (en aquesta recepta hem utilitzat Amorellis)
- Oli
- Sal
- *Si no teniu all i tomaquets confitats els podeu substituir per frescos.
Elaboració:
Esparraqueu les salsitxes i fregiu la carn en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Afegiu un parell d'alls confitats. Mentrestant, talleu el carabassó en tires gruixudes i afegiu-les a la paella. Salteu tot, procurant que el carabassó quedi cruixent. No afegiu la sal fins al final, ja que si ho feu en el moment que poseu el carabassó a la paella, soltarà aigua i es courà enlloc de saltar.
Mentres, haureu posat a bullir la pasta. Escorreu i afegiu a la paella. Doneu unes voltes i afegiu a l'últim moment els tomaquets cherry i les fulles d'alfàbrega fresca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada