27 de març 2014

Madalenes salades (amb porros, xampinyons i bacon)


Aquest passat diumenge vam preparar aquestes madalenes salades per a l'aperitiu, recepta que avui compartim amb tots vosaltres:

Ingredients ( 12 madalenes):
  • 3 ous
  • 75 ml d'oli de girasol
  • 100 ml de llet
  • 1 sobre de llevadura Royal
  • 100 grs de farina fluixa
  • 2 porros grans
  • 4/5 xampinyons
  • 2 talls de cansalada fumada
  • Sal
  • Oli
  • Pebre molt


Elaboració:
Trinxeu els porros i poseu-los a fregir en una paella o cassó amb una mica d'oli d'oliva. Mentre, talleu els xampinyons i la cansalada a dauets petitets. Quan el porro comenci a agafar una mica de color, afegiu els xampinyons i la cansalada. Ho deixeu tot uns minuts i reserveu en un colador per eliminar l'excés d'oli.
Agafeu un bol i bateu els ous fins que comencin a blanquejar. Afegiu l'oli poc a poc i després la llet.
Tot seguit poseu la farina, la llevadura, la sal i una mica de pebre molt. Barregeu i per acabar afegiu els porros, xampinyons i cansalada.
Mescleu bé i repartiu la massa als motlles de les madalenes. 
Poseu a coure al forn prèviament escalfat a 175/180º uns 15 minuts aproximadament. Per saber si són cuites, podeu punxar amb un escuradents. Si surt net és que estan fetes.



3 comentaris:

  1. Bona idea, Núria!! Tenen un aspecte molt temptador, aquestes magdalenes...!

    ResponElimina
  2. Un aperitiu de 10! M'encanta quasi tota versió de magdalena salada! Petons!

    ResponElimina
  3. Ostres magdalenes salades!!. La apunto per fer-la a casa amb les nenes, segur que al.lucinaran.

    ResponElimina