30 de des. 2013

Mousse de iogurt de llimona


Aquest postre és una recepta de Karlos Arguiñano que vaig trobar en una revista fa molts anys i tinc per costum preparar aquestes festes nadalenques. És fàcil de preparar i ho podeu fer amb antelació i guardar al congelador, per avançar feina.
També podeu fer-ho ambiogurt natural i torró del tou, per aprofitar si us en sobra alguna pastilla. També amb iogurt de coco o, al temps de les maduiexes, iogurt d'aquest sabor acompanyat d'una sopa de maduixes, ... el que us digui la vostra imaginació.

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 ml de nata per muntar
  • 2 iogurts sabor llimona
  • 65 grs de sucre
  • 1 pell de llimona ratllada



Elaboració:
Munteu la nata amb el sucre. Afegiu els iogurts i la pell de llimona ratllada. Barregeu bé i repartiu en motlles. Si l'heu de consumir el mateix dia, guardeu a la nevera i sinó, guardeu al congelador.
Serviu acompanyat d'una mica de fruita per donar color: kiwis, gerds, groselles, grills de mandarina o taronja, ...

3 comentaris:

  1. Unes grans postres, i a més, pel que dius, molt versàtils...me l'apunto i potser el provo amb torró del tou! Petons i Bona entrada d'Any!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El dissabte la tarda també en vaig preparar amb torró del tou. Seran les postres per al sopar de cap d'any, que en som colla. Vaig fer-ne la mida d'un litre de nata, vuit iogurts naturals i una pastilla de torró i me'n van sortir dos motlles de plumcake (vaig utilitzar motlles de silicona, que és més fàcil de desmotllar). En surt per a 16/18 racions.
      Que tinguis un Feliç 2014. Una abraçada!

      Elimina
  2. Doncs sembla molt senzilla i bona. En prenc nota! Bon any!

    ResponElimina