7 d’oct. 2013

Trena de pasta de full farcida de xocolata i nous


Divendres passat vam tenir una convidada a casa que ens va preparar una trena de pasta de full farcida de xocolata i nous. Quasi res, unes postres de luxe elaborades per una cuinera excepcional! 


Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • Xocolata 
  • Nous
  • Ou per pintar
  • Sucre glass


Elaboració:
Desfeu el xocolata. Agafeu la làmina de pasta de full i esteneu-la damunt del pedrís. Feu uns talls al lateral, de la mateixa manera que podeu veure a les fotos. Poseu al centre la xocolata desfeta. Repartiu les nous pel damunt. Tanqueu la trena. Pinteu amb ou batut.
Poseu al forn calent a 180/200º fins que estigui daurada, aprox. uns 25 minuts.
Un cop hagi refredat, espolseu amb sucre glaç.


  • .

2 comentaris: