Aquest pastís l'hem fet amb el farcit que ens va sobrar de preparar els primentons de la recepta anterior.
Ingredients:
- Albergínies
- Farcit
- Sal
- Oli
- Farina
- Mozarella
Elaboració:
Talleu unes albergínies a rodanxes, enfarineu-les lleugerament i fregiu-les en una paella amb oli d'oliva. Deixeu-les escórrer sobre paper absorvent.
Repartiu les llesques d'albergínia en un motlle que pugui anar al forn. Aboqueu al damunt el farcit i cobriu amb la resta d'albergínia.
Poseu una mica de mozarella al damunt i poseu al forn, prèviament escalfat a 160º durant 15 minuts. Podeu gratinar-ho durant un parell de minuts.
Deixeu refredar abans de servir.
Ohhh crec que si faig els pimentons hauré de fer farcit "a lo grande" perquè me'n sobri i copiar-te aquesta també! m'encanten les verdures i més si són gratinades!
ResponEliminaEl gratinat li dona un toc molt especial al plat. Pots preparar-lo el dia abans i escalfar-lo una mica al microones al moment de servir. Amb una bona amanida i una mica de fruita de postres, tens un dinar molt complert. Bon profit!
ResponEliminaDeliciós, Núria, una recepta d'aprofitament? En tot cas, de luxe!
ResponElimina