30 de set. 2013

La Vianda, un blog per saber més del sector càrnic

Ahir vaig descobrir “La Vianda” (http://blog.gremicarn.cat/), un blog molt interessant que ha posat en marxa el Gremi de Carnissers, Xarcuters iCansaladers de Barcelona i Comarques.

El blog va nèixer amb la voluntat de compartir amb tots aquells que sentim passió per la cuina i pel bon menjar, però sobretot amb els que defensem els productes de casa nostra i  consum de proximitat, consells i altres curiositats sobre el món de la carn i derivats.

A La Vianda podreu trobar entrevistes a personalitats relacionades amb el món de la cuina; a part d’artesans carnissers i xarcuters, també hi col·laboren  cuiners de renom,  crítics gastronòmics i professionals de la nutrició i la dietètica, que comparteixen els seus coneixements i la seva experiència.

A La Vianda també expliquen com fer bones fotografies dels plats que cuinem, un tema interessant per a tots aquells que tenim un bloc de cuina, informació sobre cursos i jornades sobre gastronomia i consells per a treure’n el millor profit de carns i altres elaborats.

Felicitem al Gremi de Carnissers, Xarcuters i Cansaladers de Barcelona i Comarques per aquesta iniciativa i us recomanem a fer una visita a La Vianda.




1 comentari: