El dimarts vam comprar al Mercat d'Amposta un parell de quilos d'albercocs de La Galera, dolços i molt gustosos. Vam reservar els menys madurs a la nevera per a fer-ne una coca avui dissabte. I ja l'hem feta, servirà aquesta tarda per berenar a la Fila.
Ingredients:
- Albercocs
- 3 ous
- 120 grs de mantega
- 150 grs de sucre
- 150 grs de farina
- 1 copeta de conyac o rom
- 2 culleradetes de llevadura Royal o 1 paperet de grasiosa
- Canyella en pols
Elaboració:
Barregeu el sucre amb la mantega (textura pomada). Afegiu els ous, un a un. Després la farina (on haureu barrejat la llevadura) i el licor.
Poseu la massa en un motlle i repartiu al damunt els albercocs partits per la meitat. Espolseu amb una mica de sucre i canyella en pols.
Poseu a coure al forn a 160º durant 25/30 minuts.
m'ha recordat una ensaïmada que vaig menjar a mallorca, que era d'albercocs i de sobrassada!! m'he quedat sense paraules...
ResponEliminaM'agrada molt com queda! Em fa molt gràcia! I ha de ser molt i molt bona! Una abraçada!
ResponElimina