Aprofitant que a l'hort i han cebes per collir, he pensat de confitar-la i fer-ne uns quants pots en conserva. Així, quan vulguem preparar una coca amb xampinyons i cansalada, entre altres receptes, ja tindrem bona feina avançada.
Ingredients:
- Cebes
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració:
Agafeu unes quantes cebes, les renteu i les peleu. Talleu-les en juliana i poseu-les en una cassola o paella amb una mica d'oli d'oliva. Tireu una mica de sal, ajudarà a treure l'aigea de les cebes. Tapeu la cassola i deixeu coure a foc suau fins que la ceba estigui confitada. Poden passar, depenent de la quantitat, ben bé dues hores.
Passat aquest temps, repartiu la ceba, que haurà minvat molt, en pots de vidre previament esterilitzats i ho poseu a coure al bany maria durant 25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada