Aprofitant que podem trobar maduixots a bon preu, preparem aquesta melmelada amb un punt àcid que ens servirà per farcir pastissos o per esmorzar amb una bona torrada de pa i mantega.
Ingredients:
- 1 quilo de maduixots (nets)
- 175 grs de sucre blanc
- 175 grs de sucre morè
- Una mica de suc de llimona
Elaboració:
Netegeu bé les maduixes. Talleu-les a trossos i poseu-les en una cassola. Aboqueu el sucre i el suc de llimona. Reserveu a la nevera un parell d'hores.
Passat aquest temps, poseu la cassola al foc i deixeu coure les maduixes durant uns 40 minuts. Aneu retirant l'escuma.
Si ho preferiu, passeu la batedora per a que la melmelada quedi més fina.
Poseu en pots, prèviament esterilitzats, i coeu al bany maria durant 20 minuts.
Por el amor hermoso que receta más buena.
ResponEliminaLo mejor de la receta es lo fácil que es. Gracias por visitar el bloc.
EliminaNúria
Una recepta boníssima, i una presentació de les melmelades immillorable!!!
ResponEliminaMoltes gràcies Mònica.
EliminaNúria