Aquest matí hem anat a l'hort a regar els fruiters i hem collit una mica de verdura. Hem agafat uns quants espàrrecs d'un marge on hi tenim quatre rosers, no n'hi havien prou per a una truita, per això els hem afegit a les verdures de l'arròs.
Si no teniu alguna de les verdures que us indiquem als ingredients, les podeu canviar per unes altres, al vostre gust o el que tingueu a la nevera.
Ingredients per a 4 persones:
- 250 grs d'arròs
- 1/2 quilo de pollastre tallat a trossos menuts
- 1/4 quilo de costella de tossino a trossos menuts
- 2 carxofes
- 1 quart de primentó roig
- 1 primentó verd italià
- 1/2 ceba
- 1 grapat de favetes
- 1 grapat espàrrecs de marge
- 1 gra d'all
- 1 tomàquet
- 1 litre de brou de pollastre
- Sal i oli
Elaboració:
En una cassola, sofregiu el pollastre i la costella i reserveu. Ho sofregim en una cassola perquè esquitxa menys que si ho fessim directament a la paella d'arròs.
Mentre es sofregeix la carn, trinxeu les verdures.
Agafeu la paella on fareu l'arròs i afegiu un raig d'oli i aneu fent el sofregit amb la ceba, els primentons,l'all, i el tomàquet. Quan el sofregit estigui fet, afegiu els espàrrecs, les favetes i les carxofes tallades primes.
Afegiu la carn i ho deixeu coure tot junt uns minuts a foc suau, per a que es vagin coent les verdures i agafen el gust de la car. Incorporeu l'arròs i el sofregiu amb la resta d'ingredients durant dos o tres minuts.
Afegiu el brou ben calent i ho deixeu coure a foc fort durant 5 minuts, després abaixeu el foc i deixeu coure l'arròs durant 12 minuts més.
Aquest arròs entra ja per la vista...si el tasto no en deixo ni una engruna!!!
ResponEliminaLa veritat Mònica és que aquest és un arròs molt gustós i sense gaires complicacions a l'hora de preparar-lo. I si com en aquest cas, la majoria de verdures estan acabades de collir, no cal que t'expliqui res.
EliminaGràcies per visitar el bloc.