Un classic del receptari però que en aquesta ocasió hem preparat amb un negra Guinnes, cervesa que ens agrada molt a casa.
Ingredients:
- 1 pollastre tallat a trossos petits
- 1 porro
- 1 ceba
- 1/2 primentó roig
- 2 carlotes
- 3 grans d'all
- 1 cervesa negra 33 cc
- Farina
- Sal
- Oli
- Pebre negre
Elaboració:
Saleu i pebreu el pollastre. Enfarineu-lo. Poseu una cassola al foc amb oli d'oliva i enrossiu el pollastre. reserveu.
Talleu a trossos petits les verdures.
Treieu l'excés d'oli i de la cassola i comenceu a coure la ceba a foc lent. Quan comenci a canviar de color, afegiu el porro i després els alls sencers amb pell, el primentó i per últim, les carlotes.
Deixeu coure a foc lent les verdures, afegiu la carn, doneu unes voltes i tot seguit afegiu la cervesa. Si fes falta, podeu afegir una mica d'aigua.
Deixeu coure uns 25 minuts a foc lent.
Com a guarnició podeu preparar uns xampinyons saltats amb uns alls tendres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada