18 de febr. 2013

Coca de pa d'orenga amb llom i primentons


Ja hem explicat en el post anterior que aquest cap de setmana ens han regalat primentons i albergínies, que hem utilitzat també per preparar la recepta de bacallà al forn.

I, aprofitant que teníem guardats al congelador un dels dos pans d'orenga que vam preparar fa uns dies, ahir vam preparar per sopar una coca amb llom, primentons, albergínies i tomàquets.

Aquí deixem la recepta i les imatges.

Ingredients:

  • 8 talls de llom adobat
  • 1 pa de forma aplanada
  • 1 primentó roig
  • 1 primentó verd
  • 1 albergínia gran
  • 2 tomàquets grans
  • Sal
  • Oli


Elaboració:
Poseu una paella al foc amb una mica d'oli i daureu els talls de llom. Feu el mateix amb les penques d'albergínia i els primentons, que haureu tallat a tires gruixudes.
Obriu el pa per la meitat i poseu-lo en una safata per anar al forn. Damunt del pa coloqueu el tomàquet tallat a rodanxes el més fines possible. Repartiu les penques d'albergínia, els talls de llom (partiu-los per la meitat) i les tires de primentons.

Poseu la safata al forn a 180º i ho deixeu entre 10 i 15 minuts, vigilant que no es cremi el pa, ja que l'hem posat cuit.


1 comentari:

  1. oh, quin goig! I amb el pa d'orenga deu ser tremenda, aquesta coca!! Bona proposta, Núria.

    ResponElimina