22 de gen. 2013

Truita de porros i abadejo



























El diumenge vaig fer abajedo en suc i vaig reservar un troç d'abadejo per fer una truita amb porros. Qualsevol tipus de truita és un recurs ràpid i fàcil de preparar per a sopar. A més, si teniu el temps just, sempre la podeu deixar preparada i calentar una mica al microones.

Ingredients:

  • 2 porros
  • 1 troç d'abadejo
  • 3 ous
  • Oli
  • Pebre negre


Elaboració:
Dessaleu bé l'abadejo. Talleu a trossos menuts els porros i poseu-los en una paella al foc amb una mica d'oli d'oliva. Esmicoleu l'abadejo i l'afegiu a la paella. Ho deixeu coure fins que estigui daurat. 
Poseu el contingut de la paella en un colador per eliminar l'excés d'oli.
Mentre, bateu els ous, rectifiqueu de sal i pebre (penseu que l'abadejo ja és salat) i afegiu al recipient els porros.

Poseu una paella al foc amb una miqueta d'oli i afegiu els ous i els porros. Acabeu de fer la truita, depenent de si us agrada sucosa o amb els ous ben cuallats (per al meu gust els ous han d'estar molt cuallats, no m'agraden les truites sucoses).

Serviu la truita acompanyada d'una amanida i ja teniu el sopar fet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada