26 de gen. 2013

Pit de pollastre amb pernil


He de reconèixer que el pollastre a la planxa no és sant de la meva devoció. Sempre procuro vestir-lo d'alguna manera, alguns cops el tinc una estona marinant amb una mica d'oli i unes herbes aromàtiques, altres l'unto amb una mica de mostassa abans de posar a la graella. I algunes vegades el preparo amagat entre pernil serrà.

És molt senzill de preparar, inclús ho podeu deixar preparat a la nevera, a punt de posar la carn a la paella.

Ingredients:
  • Pit de pollastre o de tito (paó o gall d'indi, com li digueu al tito).
  • Pernil serrà tallat ben prim
  • Orenga



Elaboració:

Agafeu un troç gran de paper film i poseu al damunt un tall de pernil serrà (tallat ben fi). Al damunt poseu el pit de pollastre o de tito. Espolseu amb una mica d'orenga. No cal posar sal. Tapeu amb un altre tall de pernil.

Feu un paquetet amb el paper film, deixant una mica de marge a les vores. Amb un martell de cuina, piqueu per aplanar la preparació.

Mentre, calenteu una paella amb un fil d'oli, molt poc, perquè el pernil ja en soltarà. Poseu el pollastre i deixeu fins que estigui cuit.

Per fora quedarà cruixent i per dintre, el pollastre, haurà agafat el sabor del pernil.

Acompanyeu d'un bon assortit d'enciams.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada