Aprofitem que és temporada de taronges i a les nostres terres se'n produeixen d'excel·lent qualitat per preparar una deliciosa melmelada que farà les delícies dels nostres esmorzars. Això sí, amb un toc amargant característic de la taronja.
Ingredients:
- 2 quilos de taronges
- 1.200 grs de sucre
- 800 ml d'aigua mineral
Elaboració:
Netegeu bé les taronges i poseu-les en un recipient a remull durant 24 hores, canviant l'aigua dos o tres cops.
Talleu les taronges per la meitat i feu-ne suc. Reserveu-lo.
Agafeu la polpa i les pells i les feu a trossos. Ho poseu en un bol i afegiu el sucre i l'aigua. Ho guardeu a la nevera 24 hores.
Poseu la fruita amb el sucre i l'aigua en una cassola al foc, afegiu una branca de canyella i ho deixeu coure durant 50 minuts. Penseu en treure l'escuma.
Ho aboqueu en un bol i ho deixeu reposar durant 24 hores.
Passat el temps indicat, es torna a posar al foc durant 50 minuts.Tritureu la melmelada i l'envaseu en pots estirilitzats.
Ho poseu a coure al bany maria durant 20 minuts i ja teniu la melmelada llesta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada