Ingredients 2/3 persones
- 2 alls tendres
- 2 nyores
- 1 gra d’all
- Julivert
- 2 tomates de penjar
- 10 galeres de la Ràpita
- 4 carxofes de l'hort
- 200 grs d’arròs DO Delta de l'Ebre
- 1.350 ml fumet de peix
- Sal i oli d’oliva
Preparació
-Remullar
amb aigua tèbia les nyores. Deixar reposar un ratet. Treure la polpa i
reservar.
-Fer
una picada amb el gra d’all i una mica de julivert. Reservar.
-Fregir
lleugerament les galeres. Pelar la major part de la galera, deixant només la
part de darrera amb closca. Reservar.
-En el
mateix oli, fregir lleugerament les carxofes tallades a quarts i reservar.
-A la
mateixa cassola, fer el sofregit amb els alls tendres, la polpa de nyora, el julivert,
la picada i les tomates.
-Sofregir
l’arròs i tot seguit afegir el fumet de peix. Quan faci 5 minuts que bull,
afegir les carxofes (el temps dependrà de si ens agraden més o menys al dente).
-Quan
falten 3 o 4 minuts per a tancar el foc, incorporar les galeres, perquè s’acaben
de coure.
-Tancar
el foc i deixar reposar 3 o 4 minuts. Servir.
mol bona pinta en los nostres productes
ResponElimina